Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

У селищі тривають ремонтні роботи

У селищі тривають ремонтні роботи

Сьогодні, у центрі Катеринопільської територіальної громади ПП ?Регіон –Плюс? проводиться поточний дрібний (ямковий) ремонт на вулицях Сергія Єфремова та Соборній. Вчора відповідні роботи проводились на вулиці В'ячеслава Чорновола.

16:37 30.04.2021

На стадіоні "Колос" у селищі Катеринопіль відбувся турнір з міні-футболу

На стадіоні "Колос" у селищі Катеринопіль відбувся турнір з міні-футболу

Вчора, 29 квітня, у Всеукраїнський день футболу на стадіоні «Колос» в смт Катеринопіль відбувся турнір з міні-футболу. Учасниками змагань серед учнів ДЮСШ були команди з м.Звенигородка, м. Новоархангельск та смт. Катеринопіль. В першій грі між командами Звенигородка-Катеринопіль фінальний свисток головного судді матчу Медянівського Г.Ф. зафіксував рахунок 0-8 на користь Катеринопіля. В другій грі між командами Новоархангельск-Звенигородка рахунок був 3-0 на користь команди з Новоархангельська. В третій грі між командами Катеринопіль-Новоархангельск, вибороли перемогу юні катеринопільчани з рахунком 5-3.

16:18 30.04.2021

Жителі села Стійкове потурбувались про санітарний стан рідного села

Жителі села Стійкове потурбувались про санітарний стан рідного села

Стійківчани продовжуть чепурити своє село. Працівники соціальної сфери, приватні підприємці та жителі села долучились до прибирання центру села та наведення належного санітарного стану на сільському кладовищі.

15:39 29.04.2021

Привітання з Всеукраїнським днем футболу

Привітання з Всеукраїнським днем футболу

 Селищний голова Володимир Коваленко, депутатський корпус та виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради щиро вітають футболістів, тренерів, уболівальників та всіх, хто займається даним видом спорту на професійному та аматорському рівні зі Всеукраїнським днем футболу!

15:36 29.04.2021

Про відділ "Центр надання адміністративних послуг" селищної ради

Про відділ "Центр надання адміністративних послуг" селищної ради

 Кожного дня в селищну раду звертаються багато жителів Катеринопільської територіальної громади і одне з актуальних питань "до кого звернутися?". Тому ми б хотіли познайомити вас з працівниками Катеринопільської селищної ради. 

14:48 29.04.2021

Відбулось засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів бюджету Катеринопільської селищної ради

Відбулось засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів бюджету Катеринопільської селищної ради

 Вчора, 28 квітня 2021 року, відбулось засідання комісії з питань надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів бюджету Катеринопільської селищної ради під головуванням заступника селищного голови-начальника відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я Катеринопільської селищної ради Ірини Міненко.

13:43 29.04.2021

Команда ДЮСШ "Колос"  взяла участь у  товариській зустрічі з футболу у селищі  Смоліне

Команда ДЮСШ "Колос" взяла участь у товариській зустрічі з футболу у селищі Смоліне

Нещодавно в смт Смоліне Кіровоградської області відбулася товариська зустріч з футболу між командами ДЮСШ Смоліне - Катеринопіль. Гра завершилася з рахунком 3:3. В серії після матчевих пенальті  також зіграли в нічию  3:3.  По приїзду в Катеринопіль наша команда провела ще одну зустріч з командою ДЮСШ тренера Сергія Байдаченка. Гра завершилася з рахунком 4:4.  

11:37 28.04.2021

Кампанія вакцинації проти COVID-19  продовжується

Кампанія вакцинації проти COVID-19 продовжується

 Сьогодні, 26 квітня, на території Катеринопільської територіальної громади вакцинальна кампанія проти COVID-19 продовжувалась. Мобільною бригадою із Звенигородки на базі Катеринопільського центру первинної медико-санітарної допомоги проведено щеплення 66 осіб із пріоритетних груп. Щеплення проводили китайською вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd. Це вже третя дозволена до застосування в Україні вакцина. Раніше зареєстрували AstraZeneca (Covishield) та Pfizer/BioNTech, але у нас в територіальній громаді вакцинували людей тільки першою вакциною із цих трьох. Нею раніше вакциновано 210 осіб, з них 150 щеплень зроблено пунктами Катеринопільського ЦПМСД та 60 щеплень мобільними бригадами.               

19:18 26.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора