A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

26 квітня – 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи

26 квітня – 35-ті роковини Чорнобильської катастрофи

26 квітня виповнюється 35 років від найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. Під час експерименту на 4-му реакторі Чорнобильської атомної електростанції сталися два вибухи, повідомляють в Українському інституті національної пам’яті.

10:28 26.04.2021

У  Лисичій Балці триває благоустрій

У Лисичій Балці триває благоустрій

   Працівники закладів культури, освіти , фельдшерського пункту та небайдужі сільські жителі Лисичої Балки долучились до двомісячника з благоустрою  у рідному селі. Вже завершено прибирання сільського кладовища, впорядковано могилу невідомого солдата, парк Слави, прибудинкові території адміністративної будівлі, сільського Будинку культури, фельдшерського пункту та навчального закладу.      Прибране село привітно буде зустрічати своїх гостей на Великодні та травневі свята!

09:36 25.04.2021

У селищі Катеринопіль відбулась толока в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Благодійним фондом "МХП-Громаді"

У селищі Катеринопіль відбулась толока в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Благодійним фондом "МХП-Громаді"

 Вчора, працівники відділу освіти, молоді та спорту Катеринопільської селищної ради разом із представниками філії ТОВ "НВФ "Урожай" та співробітниками Катеринопільського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області провели спільну толоку в рамках Всеукраїнської акції, ініційованої Благодійним фондом "МХП-Громаді". Їхніми спільними зусиллями на околиці Катеринополя впорядковано братську могилу загиблим воїнам під час Другої світової війни та територію біля неї. Зокрема, проведено санітарне прибирання прилеглої території до могили, побілено бордюри, пофарбовано пам'ятник та висаджено квіти. Оновленим та прибраним виглядом буде зустрічати цей пам'ятний монумент всіх, хто прийде вклонитися героїчному подвигу воїнів-визволителів нашого рідного краю та вшанувати їх світлу пам'ять.

17:19 24.04.2021

Працівники Катеринопільської селищної ради та жителі селища  долучились до акції "За чисте довкілля"

Працівники Катеринопільської селищної ради та жителі селища долучились до акції "За чисте довкілля"

    23-24 квітня працівники Катеринопільської селищної ради  взяли участь у акції "За чисте довкілля", яка проходила в рамках двомісячника благоустрою та озеленення населених пунктів Катеринопільської територіальної громади. В результаті злагодженої роботи, прибрано узбіччя дороги біля автостанції і Пам'ятного знаку прикордонникам та впорядковано клумби на площі в центрі селища.

12:36 24.04.2021

Катеринопільські ліцеїсти знову прибрали зупинку

Катеринопільські ліцеїсти знову прибрали зупинку

 Сьогодні в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції " За чисте довкілля" ліцеїсти черговий раз прибрали від сміття територію залізничної зупинки. На фото видно купу сміття, яку діти назбирали прибираючи. Сподіваємося, що екологічне мислення людей, які не соромляться бруднити природу, все-таки прокинеться!

12:36 23.04.2021

У селищній раді спільно працювали над написанням проєктів

У селищній раді спільно працювали над написанням проєктів

Сьогодні в Катеринопільській селищній раді представники ініціативних груп, які зареєструвалися на участь у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів для розвитку громад "Час діяти, Україно!", який проводить Благодійний фонд "МХП- Громаді", провели робочу зустріч, на якій обговорили важливі питання по написанню проєктів та намітили плани щодо їх реалізації. Всі проєкти, які готуються до подання на конкурс, погоджені селищним головою Володимиром Коваленком. А також узгоджено обсяги співфінансування із селищного бюджету.

19:00 22.04.2021

Відбулася шоста сесія Катеринопільської селищної ради

Відбулася шоста сесія Катеринопільської селищної ради

 Вчора, 20.04.2021року, відбулося пленарне засідання шостої позачергової сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання. На розгляд депутатів було винесено питання, які відповідно до Регламенту селищної ради попередньо були розглянуті на засіданні постійних комісій селищної ради.

20:20 21.04.2021

Місцева пожежна команда долучилась до благоустрою села

Місцева пожежна команда долучилась до благоустрою села

 Лисичобалківська місцева пожежна команда в складі Олександра Домніцького, Володимира Манзюка, Віктора Волинця та Валерія Осіяна долучились до двомісячника по благоустрою, що триває на території Катеринопільської територіальної громади. Вони не тільки упорядкували будівлю пожежного посту та підвідомчу територію, а й зробили важливу справу - пофарбували в’їзний знак до села Лисича Балка, який є першим місцем, що бачать люди, приїжджаючи в село і відповідно від його вигляду формується перше враження про населений пункт.

15:20 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора