Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

ФК "Катеринопіль" здобула друге місце у товариському турнірі з футболу

ФК "Катеринопіль" здобула друге місце у товариському турнірі з футболу

 Вчора  на стадіоні “Колос” у селищі Катеринопіль, з метою підготовки до регіональних змагань, відбувся товариський турнір з футболу між командами з м. Звенигородки, смт Катеринопіль, сіл Водяників та Скотаревого.  Так, за підсумками гри, наша ФК “Катеринопіль” здобула друге місце, перше  отримала команда ФК “Скотареве” , третє дісталось  футбольному колективу із Водяників, а четверте - футбольній команді зі Звенигородки.   ФК “Катеринопіль” здобула перемогу над футбольним колективом Водяників з результатом 1:0, проте  у фінальному матчі поступилися ФК “Скотареве” 1:2.

16:38 18.04.2021

Селищний голова Володимир Коваленко вручив відеокамеру працівникам Катеринопільського селищного будинку культури та краєзнавчого музею

Селищний голова Володимир Коваленко вручив відеокамеру працівникам Катеринопільського селищного будинку культури та краєзнавчого музею

 У Міжнародний день культури селищний голова Володимир Коваленко відзначив високий рівень майстерності творчих колективів Катеринопільського селищного будинку культури та краєзнавчого музею у час карантинних обмежень. Він відмітив їхній креативний підхід до роботи, коли вдалося швидко перелаштуватися на новий формат роботи та транслювати тематичні заходи, концерти, вистави онлайн, організовути та проводити конкурси в соціальних мережах. Саме колективом селищного будинку культури забезпечено проведення всіх культурних заходів з нагоди відзначення пам'ятних дат, державних та народних свят. Володимир Андрійович подякував їм за щоденну працю, за сумлінне служіння благородній справі, збереження та розвитку української культури і побажав міцного здоров’я, творчої наснаги, свіжих ідей та їх реалізації, маленьких і великих перемог. А щоб полегшити їхню роботу у підготовці концертів, вистав та всіх інших культуриних заходів, передав відеокамеру та штатив до неї.

11:18 16.04.2021

Відбулося чергове засідання постійної комісії Катеринопільської селищної ради з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища.

Відбулося чергове засідання постійної комісії Катеринопільської селищної ради з питань регулювання земельних відносин, містобудування, екології, охорони навколишнього середовища.

 Постійна депутатська комісія опрацювала низку проектів рішень, а це надання дозволів на виготовлення та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), про припинення права користування земельними ділянками, про виділення земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості), про укладання договору оренди земельних ділянок під запроектованими польовими шляхами.

11:00 16.04.2021

Шановні керівники підприємств, установ, закладів, організацій,  фізичні особи – підприємці!

Шановні керівники підприємств, установ, закладів, організацій, фізичні особи – підприємці!

 На виконання рішення виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради від 12.03.2021р №32 «Про проведення двомісячника благоустрою населених пунктів Катеринопільської територіальної громади» просимо організувати проведення благоустрою на прилеглих територіях до ваших підвідомчих та господарських об’єктів.

18:17 15.04.2021

15 квітня - Міжнародний день культури

15 квітня - Міжнародний день культури

   15 квітня 1935 року був прийняти міжнародний договір «Про охорону художніх та наукових установ та історичних пам’яток», який відомий як Пакт Рериху. На честь цього у 1998 році був заснований Міжнародний день культури, який покликаний ще раз підкреслити важливість усіх галузей діяльності культурного світу.

12:07 15.04.2021

Продовжено карантин у Катеринопільському ЦРД "Сонечко"

Продовжено карантин у Катеринопільському ЦРД "Сонечко"

За рішенням  комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради, що відбулося сьогодні 13.04.2021 року,  та зважаючи на ситуацію щодо підтвердження захворювання  на COVID-2019 ще в двох вихователів та двох працівників обслуговуючого персоналу, прийнято рішення  продовжити карантин у дошкільному закладі “Катеринопільський центр розвитку дитини "Сонечко" ще на тиждень, тобто, до 21 квітня 2021 року.

09:53 14.04.2021

В селищній раді обговорили ситуацію щодо COVID-2019 та інші питання життєдіяльності громади

В селищній раді обговорили ситуацію щодо COVID-2019 та інші питання життєдіяльності громади

 Кожен другий і четвертий вівторок місяця за ініціативи та під головуванням селищного голови Володимира Коваленка проходить робоча нарада з керівниками комунальних підприємств, закладів та установ Катеринопільської громади, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату. Сьогоднішній день не став виключенням, адже необхідно було розглянути ряд важливих питань, почути про проблеми, знайти шляхи їх вирішення.

08:43 14.04.2021

Про пробне ЗНО

Про пробне ЗНО

  Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 08.10.2020 №163 ″Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2021 році″ 10 квітня 2021 року в Катеринопільському закладі загальної середньої освіти №1 відбулася сесія пробного зовнішнього незалежного оцінювання.  Для проходження тестування зареєструвалися 64 майбутніх випускників закладів освіти Катеринопільської,  Єрківської та Мокрокалигірської територіальних громад.   Особи, які зареєструвалися для участі у пробному тестуванні, мали можливість: -ознайомитись із стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року; -виконати пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей; -дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час; -отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням); -психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання; навчитися ефективно розподіляти час; -оцінити свій рівень навчальних досягнень.     Результати пробного ЗНО (за шкалами 1?12 балів, 100?200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.      Тестування проведено на належному рівні з дотриманням протиепідемічних заходів.

14:55 13.04.2021

Про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у населених пунктах Катеринопільської громади

Про стан захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у населених пунктах Катеринопільської громади

 Одними із найважливіших питань розгляду на квітневому засіданні виконавчого комітету Катеринопільської селищної ради  були питання про стан захворюваності на COVID-19 у населенних пунктах Катеринопільської територіальної громади та про хід проведення вакцинації.

11:51 10.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора