A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Володимир Коваленко взяв участь у засіданні  клубу  "Горлиця" та привітав його учасниць зі святом весни

Володимир Коваленко взяв участь у засіданні клубу "Горлиця" та привітав його учасниць зі святом весни

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у засіданні клубу "Горлиця", що проходило в Катеринопільській селищній бібліотеці. Вітаючи всіх учасниць клубу з святом весни, він подякував кожній з них за їх теплоту сердець, яку вони передають своїм дітям і онукам та побажав їм бути здоровими, щасливими і ще довго-довго залишатися берегинями свого роду. Також подякував присутнім на засіданні депутатам обласної ради Олександру Воскобойніку і Олександру Коваленку за всебічну допомогу Катеринопільській територіальній громаді. В знак вдячності за вагомий внесок у розвиток Катеринопільської громади він разом із місцевою майстринею Галиною Снігур подарували символічний оберіг для Олександра Воскобойніка. А Любов Приємська, директорка Катеринопільської селищної бібліотеки вручила коровай Олександру Коваленку в знак вдячності за його безвідказну допомогу.

17:37 10.03.2021

Cелищний голова Володимир Коваленко взяв участь у тренуваннях зі скандинавської ходьби

Cелищний голова Володимир Коваленко взяв участь у тренуваннях зі скандинавської ходьби

Вчора селищний голова Володимир Коваленко спробував себе у скандинавській ходьбі. Володимир Андрійович разом із групою, яка займається скандинавською ходьбою взяв участь у тренуванні. Із великим захопленням та завзяттям ділилися з ними учасниці своїми навиками і досягненнями, демонструючи свою спортивну ходьбу по Катеринопільському стадіоні. Приємно було бачити їх усміхнені лиця і впевненість в тому, що скандинавська ходьба приносить не тільки задоволення, а й здоров'я

17:30 10.03.2021

Відбулись заходи з нагоди 77-ї  річниці визволення населених пунктів  Катеринопільської територіальної громади від німецько-фашистських загарбників

Відбулись заходи з нагоди 77-ї річниці визволення населених пунктів Катеринопільської територіальної громади від німецько-фашистських загарбників

      Початок березня для Катеринопільщини завжди залишиться символом доблесті і героїзму, свідченням стійкості і самовідданості старшого покоління. Саме в ці дні, 77 років тому завдяки героїчним зусиллям 53-ої армії Другого Українського фронту  з території селища Катеринопіль та із навколишніх сіл було вигнано останнього фашистського загарбника. За пропозицією Миколи Поліщука, голови  ветеранської організації Катеринопільської територіальної громади, згідно рішення виконавчого комітету  селищної ради започатковано відзначати 10 березня визволення населених пунктів Катеринопільської територіальної громади від німецько-фашистських загарбників.

13:08 10.03.2021

Відбулись заходи з нагоди 207-ї річниці з Дня народження та 160-ї річниці з Дня смерті Т.Г. Шевченка

Відбулись заходи з нагоди 207-ї річниці з Дня народження та 160-ї річниці з Дня смерті Т.Г. Шевченка

Сьогодні, біля погруддя Т.Г. Шевченка у селищі Катеринопіль відбулися урочисті заходи з нагоди 207-ї річниці з Дня народження та 160-ї річниці з Дня смерті Т.Г. Шевченка. У пошануванні духовного батька української нації взяли участь селищний голова Володимир Коваленко, заступник голови  райдержадміністрації Володимир Копійченко, заступник селищного голови Костянтин Кисіль, секретар селищної ради Наталія Цехмістренко,  голова ветеранської організації Микола Поліщук, працівники селищної ради, представники громадськості селища.

15:02 09.03.2021

Відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня

Відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня

Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі. Адже, жінка – це мати, берегиня, трудівниця, оспівана в піснях та віршах. Перед нею вклоняються, нею захоплюються, її кохають. За доброю традицією із святом 8 березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність.

22:41 06.03.2021

До уваги мешканців Катеринопільської територіальної громади!

До уваги мешканців Катеринопільської територіальної громади!

Виконавчий комітет Катеринопільської селищної ради інформує про те, що за всіма видами довідок селищної ради та її виконавчого комітету необхідно звертатися жителям селища Катеринопіль до Центру надання адміністративних послуг, за адресою: смт Катернопіль, вул.Семена Гризла,12, який знаходиться за адміністративним приміщенням Катеринопільської селищної ради.

11:07 05.03.2021

Відбувся захід з нагоди 100-річчя від дня загибелі повстанського отамана Семена Гризла

Відбувся захід з нагоди 100-річчя від дня загибелі повстанського отамана Семена Гризла

Сьогодні, в селищі Катеринопіль  відбувся захід з  нагоди 100-річчя від дня загибелі кошового отамана Вільного козацтва Звенигородського повіту, генерального осавула Вільного козацтва (з 03.10.1917 року), повстанського отамана Семена Гризла.  У заході взяли участь селищний голова Володимир Коваленко, заступники селищного голови Костянтин Кисіль та Ірина Міненко, керівництво Звенигородської райдержадміністрації, працівники селищної ради, вчителі та учні освітніх навчальних закладів, жителі  Катеринопільської територіальної громади.  Також, з метою вшанування пам'яті військового та  громадського діяча часів УНР Семена Гризла на Катеринопільщину завітали гості з Черкащини, зокрема крайовий отаман Володимир Чепелуха, Уманщини, Монастирщини та Звенигородщини.

18:07 03.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора