A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Як ветерану безоплатно отримати психіатричну допомогу

Як ветерану безоплатно отримати психіатричну допомогу

У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам, як за Програмою медичних гарантій отримати психічну підтримку, консультації необхідних лікарів-спеціалістів, безоплатні або з частковою доплатою ліки при розладах психіки та поведінки, а також амбулаторне і стаціонарне лікування.

11:02 26.10.2023

Якщо людина потрапила в полон. Куди повідомляти?

Якщо людина потрапила в полон. Куди повідомляти?

Інформацію щодо потрапляння особи в полон до ворога необхідно повідомляти виключно до компетентних державних органів, нагадує Національне інформаційне бюро (НІБ) при Мінреінтеграції.

10:59 26.10.2023

Як правильно отримати кредит, захиститися від шахраїв та грамотно керувати фінансами – Дія.Освіта

Як правильно отримати кредит, захиститися від шахраїв та грамотно керувати фінансами – Дія.Освіта

Серіал «Кредитна історія: що це і чому вона важлива» буде цікавим та корисним для тих, хто хоче зберігати хороші відносини з банком, розширить знання українців про відповідальне формування кредитної історії та гарну фінансову репутацію. Кредитна історія — це досьє людини, у якому міститься інформація про всі взяті нею кредити. Саме ці дані враховує кредитор, щоб визначитися, чи варто видавати клієнту позику. Зокрема, найбільша в державі онлайн-база Українського бюро кредитних історій містить інформацію про кредитні історії 27 мільйонів українців. Ці історії в компанії збирають, зберігають, обробляють і надають.

10:55 26.10.2023

До відома громадян

До відома громадян

Інформуємо про важливі аспекти надання у Катеринопільській селищній територіальній громаді адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану: народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті. З серпня 2023 року відділом реєстрації та муніципальних послуг Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області проводиться:  Державна реєстрація народження дитини з одночасним визначенням її походження та присвоєнням прізвища, імені та по батькові засвідчується свідоцтвом про народження (стаття 144 Сімейного кодексу України). Важливо: батьки зобов’язані невідкладно, але не пізніше одного місяця від дня народження дитини, зареєструвати народження дитини. Невиконання цього обов’язку є підставою для покладення на них відповідальності, встановленої законом.  Державна реєстрація смерті. Відповідна заява подається не пізніше трьох днів з дня настання смерті, а в разі якщо неможливо одержати документ закладу охорони здоров’я або судово-медичної установи, - не пізніше п’яти днів (частина друга статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану»). Державна реєстрація шлюбу. Актуально: відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного часу» одружитися можна без місячного очікування.Це дуже зручно для всіх бажаючих укласти шлюб, особливо - для військовослужбовців, які проходять службу в Збройних Силах України . Варто зауважити, що особи, які раніше перебували у шлюбі, можуть зареєструвати повторний шлюб за умови пред’явлення документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу. Вищеперелічені послуги ви маєте можливість отримати у відділі реєстрації та муніципальних послуг Катеринопільської селищної ради за адресою: вул. Соборна,12 смт Катеринопіль. Прийом громадян проводиться щодня, крім суботи та неділі з 8.00 до 17.00 (обідня перерва: з 13.00 до 14.00) .

16:49 25.10.2023

Відбулось засідання 35 сесії селищної ради

Відбулось засідання 35 сесії селищної ради

Наприкінці минулого тижня в залі засідань Катеринопільської селищної ради під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулася 35 сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання. Засідання розпочали із вшанування хвилиною мовчання пам’яті полеглих воїнів-захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

09:34 25.10.2023

У селищній раді відбулось чергове засідання виконавчого комітету

У селищній раді відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Нещодавно в залі засідань Катеринопільської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, участь в якому взяли керівники комунальних підприємств та закладів, структурних підрозділів селищної ради, старости старостинських округів.

10:15 23.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора