A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

У Новоселицькому старостинському окрузі вшанували пам'ять Героїв-односельців з нагоди другої річниці повномасштабної війни

У Новоселицькому старостинському окрузі вшанували пам'ять Героїв-односельців з нагоди другої річниці повномасштабної війни

    З нагоди другої річниці початку повномасштабної війни, яку розпочала російська федерація проти України, 24 лютого працівники Новоселицького старостинського округу вшанували пам’ять Героїв - односельців, які боролись за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

16:46 25.02.2024

Вшанували світлу пам'ять загиблих Героїв-земляків на місцевих кладовищах Катеринопільської територіальної громади.

Вшанували світлу пам'ять загиблих Героїв-земляків на місцевих кладовищах Катеринопільської територіальної громади.

Сьогодні, у другу річницю повномасштабного вторгнення росії на територію України, селищний голова Володимир Коваленко поклав квіти до пам’ятного знаку загиблим учасникам Революції Гідності та загиблим воїнам АТО/ООС та вшанував світлу пам'ять усіх загиблих воїнів, які боролись за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України хвилиною мовчання.

19:27 24.02.2024

Проведення засідання Громадської комісії з житлових питань

Проведення засідання Громадської комісії з житлових питань

   Заступник селищного голови Ірина Міненко провела засідання Громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Катеринопільської селищної ради, на якому розглядалось питання щодо взяття на квартирний облік дитини-сироти, яка потребує поліпшення житлових умов. За результатами розгляду звернення піклувальника, який діяв в інтересах дитини комісією прийнято відповідне рішення.

08:48 22.02.2024

Драматичний колектив "Етюд" Катеринопільського будинку культури став  лауреатом І ступеня у номінації "Аматорські театри"  обласного конкурсу  "Театральна імпреза -2024". .

Драматичний колектив "Етюд" Катеринопільського будинку культури став лауреатом І ступеня у номінації "Аматорські театри" обласного конкурсу "Театральна імпреза -2024". .

 17  лютого на базі Звенигородського центру культури і дозвілля  ім. Т.Г. Шевченка відбувся обласний регіональний фестиваль-конкурс театральних колективів Черкащини "Театральна імпреза -2024".  Катеринопільську громаду на фестивалі представив драматичний колектив "Етюд"  (керівник та автор сценаріїв Ірина Засунько)  комунального закладу "Катеринопільський будинок культури територіальної громади" з виставами "Продане щастя" та "Незламна".    За підсумками професійного журі колектив було оцінено найвищою нагородою - дипломом лауреата І ступеня у своїй  номінації "Аматорські театри".   Спеціальними дипломами "За кращу жіночу роль"  нагороджено Юлію Пономаренко та Ірину Засунько "За кращу авторську драматургію".   Тож щиро вітаємо театральний колектив "Етюд" із перемогою! Бажаємо, щоб будь-які акторські ролі вдавалися, нових досягнень та перемог, нагород та оплесків, любові глядачів і задоволення від гри на сцені.

18:16 21.02.2024

За сприяння директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойника  учні Катеринопільського ліцею №1 долучились до створення ляльок-мотанок для наших захисників та захисниць

За сприяння директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойника учні Катеринопільського ліцею №1 долучились до створення ляльок-мотанок для наших захисників та захисниць

     В українській культурі лялька-мотанка виступає символом родючості, достатку та оберегом для родини. Тож, за сприянням директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра Воскобойника, до учнів 6А та 6Б класу Катеринопільського ліцею №1 завітали поважні гості: народна майстриня Світлана Романча, помічниця депутата Черкаської обласної ради Олександра Воскобойніка Наталія Старікова та Костянтин Марченко,  голова Катеринопільської громадської приймальні Олександра Воскобойніка, які   провели майстер-клас "Лялька мотанка - родинний оберіг українців".

17:51 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора