A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Команда «Вікторія» здобула перемогу в дитячому чемпіонаті Звенигородського району з футзалу серед команд дівчат 2011 -2012  р.н.

Команда «Вікторія» здобула перемогу в дитячому чемпіонаті Звенигородського району з футзалу серед команд дівчат 2011 -2012  р.н.

4 лютого у м. Звенигородка проводився Чемпіонат Звенигородського району з футзалу серед команд дівчат 2011 -2012  р.н.У змаганнях прийняли участь чотири команди : «Жайвір» м. Шпола, «Ніка» с. Лебедин Шполянська ОТГ, «Вікторія» Катеринопіль та «СК Ватутіно» м. Ватутіно.

10:09 12.02.2024

Відбувся круглий стіл присвячений 9-й річниці прийняття Закону України "Про пробацію"

Відбувся круглий стіл присвячений 9-й річниці прийняття Закону України "Про пробацію"

08.02.2024 Звенигородським РС №2 філії ДУ "Центр пробації" в Черкаській області за участю Катеринопільського селищного голови Володимира Коваленка та його заступника Ірини Міненко, адміністратора відділу "Центр надання адміністративних послуг" селищної ради Ольги Гаркавої, директора  Центру надання соціальних послуг  селищної ради Анни Жоломко, начальника служби у справах дітей  селищної ради Тетяни Лисенко, кар'єрного радника Катеринопільського відділу Звенигородської філії Черкаського ОЦЗ Олександра Палубінського, провідного фахівця із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг селищної ради - волонтера пробації Людмили Беркаль проведено круглий стіл присвячений 9-й річниці прийняття Закону України "Про пробацію", який був прийнятий 05.02.2015 року.

15:51 09.02.2024

Ірина Міненко, заступник селищного голови провела комісію з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

Ірина Міненко, заступник селищного голови провела комісію з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам

08 лютого відбулося засідання комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

15:34 09.02.2024

Під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулось засідання комісії ТЕБ і НС

Під головуванням селищного голови Володимира Коваленка відбулось засідання комісії ТЕБ і НС

Сьогодні, 08 лютого 2024 року в селищній раді відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  (ТЕБ та НС) під головуванням селищного голови Володимира Коваленка. В роботі комісії  взяли участь Руслан Слободяник, заступник начальника Звенигородського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області, Віталій Любота,  заступник начальника відділу цивільного захисту районного управління ГУ ДСНС України в Черкаській області, балансоутримувачі, власники  фонду захисних споруд територіальної громади та працівники селищної ради.    На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять всіх військовослужбовців та цивільних, які загинули внаслідок військової агресії рашистських фашистів проти України.   Головне питання, яке виносилось на розгляд комісії стосувалось стану утримання захисних споруд цивільного захисту Катеринопільської селищної територіальної громади.   У вступному слові селищний голова повідомив про те, що до повноважень органів місцевого самоврядування у сфері цивільного захисту належить: забезпечення цивільного захисту на відповідній території; організація виконання вимог законодавства щодо створення, використання, утримання та реконструкції фонду захисних споруд цивільного захисту; здійснення контролю за утриманням та станом готовності захисних споруд цивільного захисту; організація проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту. Також він наголосив на злагодженій та відповідальній роботі усіх служб і балансоутримувачів щодо утримання та готовності  захисних споруд цивільного захисту,  особливо в умовах повномасштабної військової агресії російської федерації.    Заступник начальника районного управління ДСНС Руслан Слободяник повідомив, що за результатами проведених у IV кварталі 2023 року комісійних обстежень стану готовності об’єктів фонду захисних споруд, які розташовані на території селищної територіальної громади, 7 захисних споруд (28% від загальної кількості) визнані обмежено придатними для захисту населення. Тому необхідно здійснити відповідні заходи з метою їх приведення до вимог чинного законодавства.    Віталій Любота, заступник начальника відділу цивільного захисту районного управління ДСНС у своєму виступі проаналізував результати комісійних обстежень захисних споруд в розрізі  кожного балансоутримувача.   В ході засідання до обговорення порушених питань та проблем також долучались  балансоутримувачі  та власники відповідних захисних споруд.     Комісією було прийнято відповідне рішення, яким зобов’язано суб'єктів господарювання - балансоутримувачів захисних споруд цивільного захисту здійснити заходи щодо приведення стану готовності захисних споруд до використання за призначенням у відповідності до вимог діючого законодавства.

17:08 08.02.2024

Селищний голова Володимир Коваленко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Мовчан  прозвітували на засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Селищний голова Володимир Коваленко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Мовчан прозвітували на засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Інформація з офіційного веб-сайту Звенигородської РВА: "На початку поточного року органи місцевого самоврядування розпочали проведення тендерів на закупівлю продуктів харчування. За результатами моніторингу офіційного майданчику державних публічних закупівель "Prozzoro", який провела робоча група, було виявлено, що процеси закупівель завершено в двох громадах. З цієї причини на засідання були запрошені представники Катеринопільської та Тальнівської громад з метою обговорення результатів та подальших кроків у забезпеченні належної організації харчування у закладах освіти.

15:58 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора