A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Під час Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Під час Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

   Посилення експорту, розблокування морської логістики, програми підтримки малого і середнього бізнесу, зокрема аграрного, нарощення переробки, бронювання працівників — ці та інші теми обговорили сьогодні під час Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. На цей раз зустріч провели у Черкащині за участі очільників області та місцевих підприємців. Під час свого виступу Президент Володимир Зеленський сьогодні слушно відзначив — маємо робити максимум, аби бізнес розвивався, забезпечував українців роботою, а бюджет — податками, адже це питання нашої національної безпеки. Зараз у нас є лише дві опції — воювати, або працювати, щоб забезпечувати військо. Тож сприяємо відновленню українських виробництв та їхньому розвитку. Працюємо над тим, щоб державні закупівлі були орієнтовані саме на вітчизняного виробника. Крім того, робимо конкретні кроки для розблокування можливості безперешкодно продавати українську продукцію у світ. Та чимало іншого. І, звісно, нам важливо, аби бізнес сприяв розвитку регіонів. Черкащина — аграрна область. Розповіла про можливості доступні для агросектору. Це і «5-7-9 %», і гранти на переробку, і програма компенсації до 25% вартості сільгосптехніки українського виробництва. На це передбачили у бюджеті 1 млрд гривень. За нашими підрахунками, цього вистачить для підтримки щонайменше чотирьох тисяч заявок. Свого часу ця програма подвоїла частку вітчизняної сільгосптехніки на внутрішньому ринку та дозволила запустити виробництво нової техніки, яку раніше не випускали. Ми маємо сподівання цей результат перевершити. За нашими розрахунками, програма може допомогти створити 8,8 тисячі нових робочих місць і залучити 1,5 мільярда додаткових податків у бюджет. Дякую бізнесу Черкащини за активний діалог. Лише у єдності може збудувати сильну економіку. Черкаська обласна державна адміністрація

12:37 06.02.2024

Увага! Фізичну ідентифікацію особи потрібно проходити НЕ ВСІМ!

Увага! Фізичну ідентифікацію особи потрібно проходити НЕ ВСІМ!

У зв’язку з численними дзвінками на телефонну «гарячу» лінію Головного управління Фонду в області стосовно того, що з 1 березня 2024 року Пенсійний фонд припиняє виплату пенсій усім пенсіонерам, які не пройдуть «фізичну ідентифікацію особи», повідомляємо.

08:23 06.02.2024

На Черкащині Володимир Зеленський узяв участь у регіональному засіданні членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

На Черкащині Володимир Зеленський узяв участь у регіональному засіданні членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

   У межах робочої поїздки до Черкаської області Президент Володимир Зеленський узяв участь в обласному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

23:02 05.02.2024

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у нараді, яка відбулась у Звенигородській РВА щодо  питань функціонування електронного сервісу - "ЕкоЗагроза".

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у нараді, яка відбулась у Звенигородській РВА щодо питань функціонування електронного сервісу - "ЕкоЗагроза".

Сьогодні селищний голова Володимир Коваленко разом з  начальником Звенигородської районної військової адміністрації Юрій Піковський, державним інспектором з охорони навколишнього природнього середовища Центрального округу Павлом Лещенком, представниками екологічної інспекції та територіальних громад взяли участь у нараді, яка відбулась у районній військовій адміністрації щодо  питань функціонування електронного сервісу - "ЕкоЗагроза".

15:25 05.02.2024

Про результати проведених земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку

Про результати проведених земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку

Катеринопільська селищна рада повідомляє  що за результатами земельних торгів, проведених 04.01.2024 року о 12:29 год на електронному майданчику «Прозорро.Продажі» оператором ПП «Землемір», продано строком на 7 років право оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення  (рілля) комунальної власності, площею 5,5872 га з кадастровим номером 7122286000:03:001:0342  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами с. Потоки в межах території Катеринопільської  селищної територіальної громади Звенигородського району Черкаської області .

08:53 05.02.2024

Відбулись  змагання Катеринопільської територіальної громади з волейболу

Відбулись  змагання Катеринопільської територіальної громади з волейболу

На минулих вихідних відбулись змагання Катеринопільської територіальної громади з волейболу, в яких взяли участь 5 команд : ВК "Катеринопіль", "Дрім-Тім", ВК "Пальчик", ВК "Петраківка" та ВК "Вікнине".

08:42 05.02.2024

Підтримуємо наших захисників

Підтримуємо наших захисників

Сьогодні секретар селищної ради Наталія Цехмістренко передала безшумний інверторний генератор, потужністю 2 кВт, нашому військовослужбовцю із села Шостакове для 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, де  він наразі проходить службу.   Бензиновий генератор придбано за кошти ГО "Організація ветеранів Катеринопільської територіальної громади" та жителів села Шостакового. Він відноситься до категорії життєво важливих пристроїв, бо нерідко стає єдиним джерелом енергії для військових там, де всі інші блага цивілізації відсутні. 

16:20 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора