A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Суспільне Черкаси: Про пожежний автомобіль з Німеччини,  який отримала місцева пожежна команда села Лисича Балка

Суспільне Черкаси: Про пожежний автомобіль з Німеччини, який отримала місцева пожежна команда села Лисича Балка

  У селі Лисича Балка, що на Катеринопільщині, місцеві рятувальники отримали новий пожежний автомобіль з Німеччини. Дотепер пожежна команда понад сорок років їздила на виклики на старій вантажівці. Автомобіль придбали коштом доброчинників, розповів Суспільному голова громади Володимир Коваленко.

17:13 26.01.2024

Центри ментального здоров’я зʼявляться у кластерних лікарнях вже цього року

Центри ментального здоров’я зʼявляться у кластерних лікарнях вже цього року

Вже понад рік пацієнти по всій підконтрольній території України можуть звернутися до свого сімейного лікаря чи педіатра (якщо допомога потрібна дитині) та отримати допомогу, направлену на відновлення ментального здоровʼя. Впровадження такого виду послуг на первинці надало змогу протягом 2023 року здійснити психологічні втручання низької інтенсивності понад 117 тисячам осіб.

13:48 24.01.2024

Зменшення витрат на лікування до 80%: результати упровадження програми “Доступні ліки”

Зменшення витрат на лікування до 80%: результати упровадження програми “Доступні ліки”

   Програму «Доступні ліки» запроваджено в 2017 році. Запуск програми дозволив надати доступ пацієнтам до безоплатних або недорогих ліків проти різноманітних захворювань. З 2019 року цю програму адмініструє Національна служба здоров’я України (НСЗУ).

15:49 23.01.2024

У Катеринопільській територіальній громаді поклали квіти до погруддя Тараса Шевченка з нагоди Дня Соборності України

У Катеринопільській територіальній громаді поклали квіти до погруддя Тараса Шевченка з нагоди Дня Соборності України

Сьогодні особлива дата в історії України – День Соборності України та 105-та річниця проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної республіки.

16:01 22.01.2024

22 січня - День Соборності України

22 січня - День Соборності України

   Шановні жителі Катеринопільської територіальної громади!     Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Століттями наші предки боролися за єдину соборну та неділиму державу для всіх українців. І сьогодні ми продовжуємо цю боротьбу. Війна змусила нас по-новому сприймати поняття Соборності.    Ми згуртувалися заради майбутнього. Тому кожен із нас на своєму фронті, починаючи з дітей, доводить, що російському агресору не вдасться здолати наше прагнення до волі. Під час війни ми засвоїли найцінніший урок, що в єдності – сила, в розділенні – поразка, тому весь український народ ще міцніше об’єднався у боротьбі за нашу суверенність. Переконані, що цілісність нашої рідної країни, скріпленої кров’ю мільйонів незламних борців, буде цілком відновлена й Україна звільнить усі території, захоплені ворогом.    У цей історичний день для нашої країни щиро зичимо кожному з вас добра, миру, здоров’я, Перемоги та якнайшвидшого повернення всіх наших захисників і захисниць до своїх родин. Вічна та світла пам’ять загиблим Героям,які віддали життя за Україну. Пам’ятаймо, що саме в єдності – наша сила. Бережімо нашу Україну та будьмо єдині. Наша соборність та єдність – наша зброя! З Днем Соборності! Разом до Перемоги!   Слава Україні! Героям Слава!   З повагою, селищний голова Володимир Коваленко, депутати та виконавчий комітет селищної ради

09:25 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора