Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Долучаймось до  акції  "Смілива гривня",

Долучаймось до акції  "Смілива гривня",

Запрошуємо всіх мешканців Катеринопільської територіальної громади долучитися до акції  "Смілива гривня", яка є  благодійною  ініціативою Національного  банку  України. 

08:52 18.08.2022

Командири військовослужбовців зможуть посвідчити їхні заповіти: Уряд погодив відповідну постанову

Командири військовослужбовців зможуть посвідчити їхні заповіти: Уряд погодив відповідну постанову

Кабінет Міністрів України під час чергового засідання Уряду своєю постановою вніс зміни до Порядку державної реєстрації заповітів та спадкових договорів у Спадковому реєстрі. Про це інформують в Міністерстві юстиції України.

14:49 17.08.2022

У Катеринопільській територіальній громаді презентували всеукраїнський  конкурс соціальних ініціатив "Час діяти, Україно!"

У Катеринопільській територіальній громаді презентували всеукраїнський конкурс соціальних ініціатив "Час діяти, Україно!"

Фахівець з соціальних проектів БФ "МХП-Громаді" Ірина Петренко презентувала грантовий конкурс соціальних ініціатив в умовах війни «Час діяти, Україно!» для активних старост старостинських округів, представників комунальних закладів освіти, охорони здоров'я та культури Катеринопільської територіальної громади.

09:50 16.08.2022

Робоча нарада з актуальних питань.

Робоча нарада з актуальних питань.

Нещодавно секретар селищної ради Наталія Цехмістренко провела робочу нараду з керівниками підприємств, закладів та установ комунальної власності, виконавчих органів селищної ради та структурних підрозділів апарату, старостами старостинських округів.

08:05 16.08.2022

До відома сільгоспвиробників  Катеринопільської територіальної громади

До відома сільгоспвиробників Катеринопільської територіальної громади

   За повідомленням Департаменту агропромислового розвитку Черкаської  облдержадміністрації Міністерством аграрної політики та продовольства України 12 серпня 2022 року запущено онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР), яка тепер відкрита для реєстрації всім українським аграріям. Найближчим часом у ДАР з’являться перші програми допомоги дрібним фермерам, які вирощують сільськогосподарські культури або тримають корів.

17:05 15.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора