A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

В області прогнозують повернення спеки

В області прогнозують повернення спеки

     Нинішній липень дивує погодними контрастами: початок теплий з окремими спекотними днями та переважно сухий. Середина – нетипово прохолодна та дощова. На останок липень все ж робить спроби повернути репутацію найпекотнішого місяця.

16:30 25.07.2022

Телекомунікаційні послуги на Гіді

Телекомунікаційні послуги на Гіді

    Щодня герої телекомунікаційного фронту роблять усе можливе та неможливе, аби ми могли так підтримувати одне одного. А ми сьогодні хочемо нагадати вам про держпослуги, з якими ви теж зможете зробити внесок у зв’язок українців.

16:25 25.07.2022

Як повернути переплату від попереднього постачальника. Роз’яснення від ГК “Нафтогаз”

Як повернути переплату від попереднього постачальника. Роз’яснення від ГК “Нафтогаз”

    Попередні постачальники газу виставили рахунки за попередній період, хоча з 1 травня 2022 року понад 10 млн українських домогосподарств отримують газ від ГК «Нафтогаз України». На жаль, чимало людей сплатили травневі суми за ненадані послуги попереднім постачальникам. Саме тому ГК «Нафтогаз України» інформує клієнтів, як повернути переплату.

11:06 25.07.2022

Героїчна відсіч, яку чинить Україна, була би неможливою без внеску наших жінок-захисниць, – Міноборони

Героїчна відсіч, яку чинить Україна, була би неможливою без внеску наших жінок-захисниць, – Міноборони

   Героїчна відсіч, яку чинить Україна, була би неможливою без внеску наших жінок-захисниць. Про це заявила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр під час участі у Другому міжнародному Саміті перших леді та джентльменів у Києві.

11:05 25.07.2022

Катеринопільські футболісти знову  виборолили призові місця!

Катеринопільські футболісти знову виборолили призові місця!

   22.07.2022року в м. Первомайск Миколаївської області відбувся футбольний фестиваль на Кубок Первомайська серед учнів ДЮСШ 2008-2011р.н. Від Катеринопільської ДЮСШ приймали участь дві команди. Обидві наші команди в своїх групах виграли у противників та зустрілися на футбольному полі грати між собою за 1-2 місце. Отже, відразу двома кубками поповнили свою колекцію футболісти Катеринопільської ДЮСШ! Кращим гравцем та бомбардиром з 14-ма забитими голами у всіх іграх був визнаний Боянов Олександр. Кращим воротарем визнаний Янковий Назар. Отримавши порцію майстерності, величезну кількість позитивних емоцій та задоволення, без травм та пригод в черговий раз привезли юні футболісти перемогу до рідного Катеринополя! Вітаємо!!! Подяка тренеру Анатолію Дубовцеву і батькам дітей за підтримку та виховання підростаючого покоління спортсменів Катеринопільщини!

11:01 25.07.2022

Відбулися засідання ще двох  постійних комісій Катеринопільської селищної ради

Відбулися засідання ще двох постійних комісій Катеринопільської селищної ради

    22 липня 2022 року в рамках підготовки до шостого засідання 21 сесії Катеринопільської селищної ради VIII скликання постійні комісії з питань освіти, культури, охорони здорв?я, материнства та дитинства, у справах сім?ї, молоді та спорту і з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, засобів масової інформації та правопорядку, роботи з громадськими організаціями, соціального захисту населення, комунальної власності, транспорту та зв'язку провели свої засідання. В ході яких, розглянули проекти рішень селищної ради з профільних питань та напрацювали відповідні висновки. За рішенням обох постійних комісій проекти рішень погодили для внесення на розгляд сесії селищної ради.

15:25 22.07.2022

Від Черкащини передали на передову реанімобіль

Від Черкащини передали на передову реанімобіль

    Ще один реанімобіль тепер слугуватиме порятунку життів на передовій. Його передали з Черкащини. Устаткували автівку й необхідними медикаментами, відзначив очільник області Ігор Табурець.

15:20 22.07.2022

Українці проголосували за Державний Герб України на щиті монумента «Батьківщина-мати»

Українці проголосували за Державний Герб України на щиті монумента «Батьківщина-мати»

    21 липня завершилося опитування про майбутнє символіки на щиті монумента «Батьківщина-мати» у Києві, ініційоване Міністерством культури та інформаційної політики разом з Міністерством цифрової трансформації.

11:17 22.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора