A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

СБУ продовжує викривати на Черкащині інтернет-агентів, які підтримують російську агресію

СБУ продовжує викривати на Черкащині інтернет-агентів, які підтримують російську агресію

   На Черкащині співробітники Служби безпеки України викрили чергового пропагандиста, який сприяв інформаційно-підривній діяльності росії. Так, мешканец Золотоноші розповсюджував проросійську пропаганду та відкрито підтримував військову агресії рф. Про це інформують в Управління СБ України у Черкаській області.

12:22 20.07.2022

Уряд направить до ВРУ законопроект про ратифікацію угоди з Туреччиною, що дозволить виробляти «Байрактар» в Україні

Уряд направить до ВРУ законопроект про ратифікацію угоди з Туреччиною, що дозволить виробляти «Байрактар» в Україні

   Уряд направить до Верховної Ради законопроект про ратифікацію Угоди між Україною і Туреччиною щодо співробітництва у сфері високих технологій, авіаційній та космічній галузях. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

12:19 20.07.2022

До уваги споживачів природного газу Катеринопільської територіальної громади

До уваги споживачів природного газу Катеринопільської територіальної громади

 За інформацією ГК "Нафтогаз України" більшість постачальників газу, в тому числі й ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ", не змогли забезпечити виконання своїх функцій для побутових споживачів. Тому з 1 травня 2022 року понад 8,8 млн українських домогосподарств автоматично приєдналися до ГК «Нафтогаз України». Починаючи з цієї дати, рахунки за спожитий газ мають бути оплачені до ГК «Нафтогаз України». Однак через те, що попередній постачальник газу ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ" виставив рахунки за фактично ненадані послуги, певна кількість клієнтів вже встигли їх сплатити.  У цій ситуації ГК "Нафтогаз України" інформує споживачів газу як повернути переплату та надає роз'яснення щодо найбільш актуальних запитань:  Рахунки за спожитий газ у травні та в наступних періодах мають бути сплачені до ГК «Нафтогаз України».  На даний момент механізму щодо автоматичного переведення коштів між компаніями від попереднього постачальника до ГК «Нафтогаз України», на жаль, не існує.  Радимо кожному споживачу газу звернутись з відповідною письмовою заявою на повернення переплати до попередньої газопостачальної компанії, тобто до представників ТОВ "ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ" (довідково для абонентів громади: Служба обліку природнього газу знаходиться за адресою вул Вільного Козацтва, 42 смт Катеринопіль. Графік роботи цієї служби: з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.00, обідня перерва щоденно з 12.00 до 13.00, вихідні дні - субота та неділя.)  До заяви на повернення коштів платнику необхідно додати:  копію паспорта,  копію ідентифікаційного номера,  інформацію щодо повних банківських реквізитів власного карткового рахунку (з зазначенням IBAN, МФО, ЄДРПОУ банку)  при собі мати оригінал квитанції про оплату рахунків за спожитий природній газ (у разі сплати за травень, червень 2022р.)  Вищевказані документи необхідно подавати до Служби обліку природнього газу.  За наслідками розгляду заяви газопостачальна компанія має надати відповідь протягом 14 календарних днів та повернути переплату. Проте в умовах воєнного стану терміни повернення можуть бути довшими.   Важливо: кожен споживач має отримати номер особового рахунку в ГК «Нафтогаз України». Зробити це можна одним із способів: - на сайті gas.ua у розділі «Дізнатись номер рахунку»; - у головному меню у розділі “№ особового рахунку” у чатботі GASUA у Viber, Telegram і NaftogazGasSupply у Facebook Messenger; - телефоном за номерами контакт-центру: +38 066 300 28 88 +38 098 300 28 88 +38 093 300 28 88 Після отримання особового рахунку необхідно зареєструватися в особистому кабінеті my.gas.ua. З його допомогою зручно дізнатися та оплатити рахунки, отримати акт звірки тощо.

14:12 19.07.2022

До вихідних в область повернеться літня спека

До вихідних в область повернеться літня спека

   Стартувала друга половина літа. За кліматом, саме в цей час спостерігається найспекотніший період з середньодобовими 21-22º. Втім перша половина тижня у метеорологічному відношенні нагадає ранню осінь.

14:12 18.07.2022

Для допомоги вступникам: на сайті МОН запрацював чатбот

Для допомоги вступникам: на сайті МОН запрацював чатбот

   Від 18 липня 2022 року на сайті МОН майбутні вступники можуть отримати відповіді на запитання щодо вступу до закладів фахової передвищої та вищої освіти. У співпраці з Урядовим контактним центром запрацював чатбот, що стане онлайн-помічником у питаннях вступної кампанії 2022 року.

14:11 18.07.2022

Уряд та місцева влада активно готуються до опалювального сезону

Уряд та місцева влада активно готуються до опалювального сезону

   Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов провів третє засідання Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду (ОЗП) 2022/23 років.

10:09 18.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора